My Vinterdekk Blog
Tips for å trygt kjøre et kjøretøy som har ikke har piggdekk
Tips for å trygt kjøre et kjøretøy som har ikke har piggdekk

Tips for å trygt kjøre et kjøretøy som har ikke har piggdekk

piggfrie dekkene

Når du går ut der for å lete etter dekk uten pigger til kjøretøyet ditt, må du velge nøye. Ta deg tid til å tenke på et par ting før du kjøper dekkene, inkludert dine kjørevaner, budsjettet ditt, hvor du kjører, været i området du kommer fra og så videre. Du må også vite hvordan du skiller de piggfrie dekkene fra piggdekk. Selv om begge to er ment for vinterbruk, er de helt forskjellige fra hverandre.

Å kjøpe piggfrie dekk garanterer deg ikke sikkerheten din i vintersesongen. Du må faktisk kjøre enda mer forsiktig og observere trafikken. Faktisk må du være mer forsiktig med kjøringen din, med tanke på hvor utfordrende det er å kjøre på snø og ispakkede veier. Pass på at du alltid vender med to hender på rattet for å holde bilen ordentlig balansert på veien. Hvis du er den typen person som liker å kjøre med en hånd på rattet og holde telefonen med den andre, må du slutte med den vanen for din egen sikkerhet og sikkerheten til andre som bruker kjøretøyet ditt.

En annen ting du kan gjøre for å øke din sikkerhet når du kjører et kjøretøy med piggfrie dekk, er å slakke ned når enn du svinger. Selv om disse dekkene har lameller som øker grepet på snø og isete overflater, kan du enkelt gli hvis du svinger av i en sving med for høy hastighet. Ikke stress med å komme frem i tide og dermed glem sikkerheten din. Det er bedre at du kjører sakte og når frem dit du skal trygt enn å skynde deg og havne i en ulykke som du vil angre på for alltid.

Ikke gjør feilen å sette opp farten i svinger når du kjører på vinterveier. Hvis du setter opp farten eller bruker bremsene brått, kan du miste balansen og skli av veien. Du kan ikke klandre de piggfrie dekkene for ikke å fungere bra når du gjør slike ting. Husk at det er deg, sjåføren, som har kontroll over kjøretøyet ditt, ikke dekkene. Hvis du kjører hensynsløst, vil du være i i fare for å bli involvert i en ulykke, selv om du har de beste piggfrie dekkene på bilen din.

For flere tips om hvordan du kjører et kjøretøy som har piggfrie dekk på en trygg måte, besøk oss i dag på nokiantyres.no.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.