My Vinterdekk Blog
Forbered Deg På Bilferien Din
Forbered Deg På Bilferien Din

Forbered Deg På Bilferien Din

sommerdekk,

Hvis du planlegger å dra på ferie med bilen din i år, er det et par ting du bør gjøre før du drar hjemmefra. Hvis du planlegger å kjøre til et annet land, må du sørge for at forsikringen din dekker deg hele veien. Du bør få deg et grønt kort, som er et forsikringsbevis. Det kan hende det ikke er nødvendig; det er avhengig av hvilke land du planlegger å besøke. Det anbefales imidlertid å sjekke.

Du bør også sørge for at du har en varseltrekant, en sikkerhetsvest, og et førstehjelpsskrin i bilen din. Pass på at reservedekket ditt er i god form og at det har tilstrekkelig med luft. Pass på at du har alt verktøyet som du trenger for å bytte dekk, og ta med en lommelykt. Når du har alt dette, bør du planlegge reisemålet ditt. Hvis du bruker kart for å komme deg til reisemålet, må du sørge for at du har de riktige kartene, hvis du stoler på bilens GPS-system for å komme deg dit, så sørg for at du har alle koordinatene og navnene på stedene du skal. Hvis du har mulighet for det, bør du forhåndsprogrammere GPSen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det når du først har begynt å kjøre på veien.

Deretter gjelder det å sjekke at bilen din er i god stand før du reiser. Du må sørge for at du sjekker hvor mye olje og spylervæske du har. Hvis din neste planlagte service er like rundt hjørn, kan du vurdere å få den utført før du reiser på tur. Pass på at dekkene er i god form. Hvis du har sommerdekk, vil du være i bedre form for å klare deg i de fleste landene, siden det kan bli varmt i sommersolen. Forsikre deg om at dekkstrykket er riktig for den fullt lastede bilen, siden feil trykk kan være farlig, siden det reduserer kjøresikkerheten og øker drivstofforbruket, noe som kan gjøre reisen dyrere enn budsjettert.

Riktig dekktrykk og dekk som ikke har noen synlige feil, er den beste garantien for å komme deg til feriemålet ditt på en trygg og komfortabel måte. Og det sikrer at du ikke kaster bort penger på grunn av for høyt drivstofforbruk. Gjør det til en vane å sjekke regelmessig at trykket er riktig.

For mer informasjon om sommerdekk på turen, besøk; https://www.nokiantyres.no/