My Vinterdekk Blog
Hvordan Lage Din Sommer Dekk Vare Lenger
Hvordan Lage Din Sommer Dekk Vare Lenger

Hvordan Lage Din Sommer Dekk Vare Lenger

dekkeneFor å sikre at dekkene varer lenger er å sørge for at du opprettholder dem riktig. En av de viktigste tingene er ikke å kjøre aggressivt. Full gass og deretter kraftig bremsing typen kjøring vil sette mye belastning på dekkene. En roligere kjøring vil bevare dekkene bedre. Kjøpe rett dekk for riktig bruk er også en viktig faktor. Hvis du planlegger å kjøre offroad, så sørg for at kjøper du et dekk med disse spesifikasjonene, slik at du ikke bruker et dekk designet for jevn asfalt veier i tunge av veien terreng.

Det riktig dekktrykket er en annen viktig faktor for å opprettholde livet ditt dekk. Hvis dekk ikke er riktig høy kan det kan ha stor innvirkning på økt slitasje på dekk. For å sikre at du har riktig dekktrykket, prøve å gjøre det til en vane å sjekk denne regelmessig. Dekktrykk bør være merket i kalde dekk, så prøv å gjøre det i begynnelsen av reisen. Feil dekktrykk kan også sette din trafikksikkerhet og negativ innvirkning drivstofføkonomi av bilen, så det er veldig viktig at du kontinuerlig sjekke det.

Kontroller at din hjul justering er rett. Du kan ofte merke dette ved å se hvis din rattet er å trekke i én retning, hvis det er, så må du få dette sjekket, slik at du ikke har unødvendige og ujevn slitasje på dekkene. Hvis du oppdager dette bør du ta bilen til en serviceverksted å ha se dem på den.

Du må også overvåke slitebanen dybden av dekkene, sørge for at slitebanen dybden er over de rettslige kravene. Dekk vil ha forskjellig avhengig av plasseringen av dekk. Forhjul dekkene pleier å ha raskere på grunn av styringen og vektfordeling på motoren. Basert på dette bør du prøve å rotere dekk som oppretter .

Mer informasjon kan finnes på: https://www.nokiantyres.no/