My Vinterdekk Blog
Ting Du Ikke Bør Gjøre Når Du Kjøper Nye Dekk Til En Elektrisk Bil
Ting Du Ikke Bør Gjøre Når Du Kjøper Nye Dekk Til En Elektrisk Bil

Ting Du Ikke Bør Gjøre Når Du Kjøper Nye Dekk Til En Elektrisk Bil

dekkeneNår du kjøper nye dekk til din elektriske bil, må du vurdere noen ting for å sikre at du ikke faller i noen av fallgruvene. For det første vet ikke alle at du trenger spesielle dekk til elektriske biler. Dekk laget eller anbefalt for elektriske biler vil være mer slitesterk, slik at du ikke ender med et slitt dekk for tidlig.

Når du går til å kjøpe et nytt sett med dekk for din elbil, må du avgjøre om du vil ha et allværsdekk, allsesongdekk for hele sesongen, eller hvis du trenger separate dekk for sommeren og vintersesongen, og kjøp et sett med vinterdekk og et sett med sommerdekk. Når du har bestemt deg for det, ikke bare gå for det billigste dekket i den kategorien. Det kan være en kostbar feil. Her må du forsikre deg om at dekkene du vurderer er utviklet for eller anbefales til elektriske biler.

Siden slitasje har en tendens til å være høyere er det viktig å overvåke slitbanedybde. Når slitedybden blir lav, vil du ha dårlig grep på veiene, og dekkene vil være mer mottakelige for vannplanlegging. Som slitasje vil være høyere for de bakre dekkene, som er motsatt av forbrenningsmotorene, hvor dekkhjulene har en tendens til å slites ut først. Dette er avhengig av vektfordeling og plassering av battericeller. Så det beste er å måle slitedybden for å overvåke slitasje. Det anbefales å dreie dekkene mellom bak og forside for å jevne ut slitasje, slik at du kan skifte alle dekkene samtidig, når de er nær utslitte med en slitedybde på nær 4 mm .

Så husk at alle dekkene ikke er de samme, så gjør dine undersøkelser og finn det optimale dekket for deg og din bil, så når du besøker dekkbutikken,

Informasjon om gode dekk for elektriske biler finner du på https://nokiantyres.no/