My Vinterdekk Blog
Aramidfiber I SUV-Dekk
Aramidfiber I SUV-Dekk

Aramidfiber I SUV-Dekk

SUV sommerdekkAramidfiber er en syntetisk fiber, best kjent under merkenavnet Kevlar. Den har mye høyere styrke enn andre syntetiske fibre, og derfor har den blitt brukt i høyteknologiske applikasjoner. Aramid finnes ofte i forsvars- eller romapplikasjoner, som i skuddsikker vester hvor de forhindrer kuler i å skade politiet eller soldatene.

Den store holdbarheten og evnen til å stoppe kuler gjør det også veldig bra å gjøre dekkene lett vippbare. Når du bruker den i sideveggene, beskytter du dekkene for å bli punktert av skarpe gjenstander ved kjøring i terreng. Dette gjør den perfekt til SUV-dekk. SUV-dekkene har en grov slitebane for å håndtere kjøring på veldig tøffe overflater. De skarpe flatene av steiner og steiner kan enkelt punktere sideveggene dersom de ikke er konstruert for disse forholdene. Du vil at den skal ende opp med stiplede dekk når du er i vanskelige forhold, hvor skiftende dekk kan være mer utfordrende.

Ikke alle SUV-dekk har aramidforsterkede sidevegger, men hvis du bestemmer deg for å velge et SUV-dekk designet for kjøring på kjøretøy, må du sørge for at sideveggene blir forsterket. Det er et godt SUV sommerdekk med aramidfiberforsterkede sidevegger for bedre holdbarhet, så hvis du planlegger å kjøre under vanskelige forhold, må du sørge for at dekkene er optimalisert for disse forholdene.

Du må velge et dekk av god kvalitet hvis du vil ha aramidforsterkede sidevegger. Enten du kjører på motorveier eller på hardt grunnlag når du kjører på veien, vil du forsikre deg om at dekkene håndterer begge uten problemer.

For mer info om aramid-forbedrede SUV-dekk, besøk: https://nokiantyres.no/