My Vinterdekk Blog
Kanskje Alt Du Trenger Er Et Sett Med Dekk For Din SUV
Kanskje Alt Du Trenger Er Et Sett Med Dekk For Din SUV

Kanskje Alt Du Trenger Er Et Sett Med Dekk For Din SUV

SUV sommerdekk Hvis du ikke har fire sesonger om året, kan du ofte håndtere et sett med dekk hele året. Men hvis du har fire årstider må du kanskje gå for to sett med dekk, et sett med SUV sommerdekk og et sett vinterdekk. Hvis vintrene er veldig ekstreme, må du kanskje gå på vinterdekk for å få den beste braketten. Hvis vintrene er mest snødekte, kan et dekk uten pinner også være et godt alternativ.

Etter hvert som utviklingen har utviklet seg, er det nå store SUV all-værdekk som kan gjøre jobben uansett hvilken sesong den er. Den nye Nokian Rotiiva AT Plus er anbefalt av 9 av 10 personer og er et utmerket dekk for tørr asfalt, samt alle typer vinterforhold. Det kan også håndtere terrengforhold. Slik har du et dekk som også fungerer på asfaltveier, samt på kjøring off-road. Det fungerer også bra både sommer og vinter. Det er godkjent for vinterbruk, og vi vet alle at Nokian Tyres gjør de beste vinterdekkene i verden. Etter å ha oppfunnet vinterdekkene har de over 80 års erfaring med å forbedre dekkets ytelse.

Disse dekkene kommer også med aramidgaranti, siden sideveggene er forsterket med aramidfiber, det samme som brukes i kuletette vester. Hvis du sannsynligvis vil ende opp med et punktert dekk, kan du ta det tilbake til forhandleren, og du vil få et nytt dekk uten problemer. Aramid sidevegger beskytter dekkene fra punkteringer forårsaket av skarpe steiner ved kjøring i terreng.

For mer informasjon om SUV all-værdekk, besøk: Nokian Tyres