My Vinterdekk Blog
En Enkel Måte Å Kjøpe Snødekk På
En Enkel Måte Å Kjøpe Snødekk På

En Enkel Måte Å Kjøpe Snødekk På

piggfrie dekkNår vinteren nærmer seg, er det et godt tidspunkt for å begynne å se etter snødekk. Snødekk, eller vinterdekk som de også ofte kalles er designet for vinterbruk. De utmerker seg på vinteroverflater som snø, is og slaps. En versjon med pigger vil yte litt bedre på isete overflaten på grunn av det forbedrete veigrepet som piggene gir. Ellers vil både piggdekk og piggfrie dekk også gjøre jobben.

Begge alternativene er godkjent for vinterkjøring og vil ha vintersymbolet på sideveggen for å indikere dette. Vinterdekk av høy kvalitet har vanligvis også lav rullemotstand, noe som øker drivstoffeffektiviteten.

For mer informasjon om snødekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/