My Vinterdekk Blog
En Enkel Måte Å Velge Vinterdekk På
En Enkel Måte Å Velge Vinterdekk På

En Enkel Måte Å Velge Vinterdekk På

vinterdekkVurder ditt vanlige vintervær. Hvis du pleier å ha veldig mye is og isete forhold, så er valget ganske enkelt; du bør gå for piggdekk. Denne typen dekk vil gi deg det aller beste grepet på isen.

Hvis været har en tendens til å være mer snø og slaps, så vil det enten piggdekk eller piggfrie vinterdekk fungere godt. Dekk som ikke har pigger fungerer veldig bra i vinterforhold og gir deg den nødvendige trekkraften du må ha for å manøvrere de utfordrende vinterforholdene.

Velg et dekk av høy kvalitet som gjør at du kan være tryggere mens du kjører. Du vil ikke risikere at du ikke er trygg på grunn av dekk av lav kvalitet. Dekk av lav kvalitet har en tendens til å ha høyere rullemotstand, og dermed bruker du mer drivstoff når du kjører.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: www.nokiantyres.no