My Vinterdekk Blog
Hvordan Man Raskt Kan Finne Nye Vinterdekk
Hvordan Man Raskt Kan Finne Nye Vinterdekk

Hvordan Man Raskt Kan Finne Nye Vinterdekk

vinterdekk

Skal du skifte ut gamle vinterdekk og kjøpe et komplett nytt sett? Hvis du erstatter de gamle, var du fornøyd med de du hadde før? Hvis ikke, hvorfor?

Du har i utgangspunktet valget mellom piggdekk og piggfrie vinterdekk. Hvis det forrige settet du hadde var piggfritt, kan det hende du følte at du ikke fikk nok trekkraft, og da er pigger det naturlige valget denne gangen. Eller hvis du hadde piggdekk og du følte at de var støyende, kan de ha vært gammel eller av dårlig kvalitet, så kjøp heller dekk av bedre kvalitet eller piggfrie degg. Hvis du kjører på mange isete overflater, bør du sannsynligvis holde deg til piggdekk.

For mer informasjon om nye vinterdekk, besøk: https://nokiantyres.no/