My Vinterdekk Blog
Rask Guide Til Vinterdekk
Rask Guide Til Vinterdekk

Rask Guide Til Vinterdekk

vinterdekkeneVinterdekk kan i utgangspunktet deles inn i kategoriene piggdekk og piggfrie dekk. Når du velger en av de, er det viktig å ikke glemme kvalitet.

For å få de beste vinterdekkene, se etter dekk som er produsert i land som har ordentlig vinter og fra et selskap som investerer i forskning og utvikling. Du trenger kontinuerlig testing for å kunne levere dekk av høy kvalitet.

Valget mellom piggdekk og piggfrie dekk avhenger hovedsakelig av forholdene som hersker i området der du bor. Hvis du bor i en by, så er de piggfrie dekkene nok det beste valget. Hvis du bor i et område der forholdene kan være ganske harde, og du virkelig er avhengig av å ha det beste grepet, så gå piggdekk. Det er egentlig hverken riktig eller feil, men hvis du trenger utmerket grep på is, velg piggdekk. Det er så enkelt. Vinterdekk av høy kvalitet, med pigger eller uten, holder deg trygg gjennom hele vinteren. Og sørg for at du allerede har skiftet til vinterdekk før vinterværet begynner.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/