My Vinterdekk Blog
På Tide Å Gjøre Suven Din Klar For Vinteren
På Tide Å Gjøre Suven Din Klar For Vinteren

På Tide Å Gjøre Suven Din Klar For Vinteren

SUV piggdekkNår vinteren kommer, er det lurt å sørge for at SUVen din er klar for værskiftet. Et åpenbart skritt du må gjøre er å sørge for at du har gode dekk for å takle vinterværet. Hvis du forventer en ekte vinter, må du bytte til ekte vinterdekk. Vinterdekk, eller snødekk som de noen ganger kalles, har et snøfnuggymbol på dem, for å indikere at de er testet og godkjent for kjøring i vinterforhold. Du vil ha enten piggdekk eller piggfrie dekk å velge mellom. Valget avhenger mye av været og kjøreforholdene i området der du bor eller der du skal kjøre. SUV piggdekk vil være overlegen når det gjelder trekkraft, spesielt på isen. Så hvis du bor i et kystområde hvor du har en tendens til å ha mye is som dekker gatene, så vil jeg anbefale å velge piggdekk. Hvis du bor i et mer snødekt område, vil du klare deg med piggfrie dekk.

Begge alternativene vil være gode og vil holde deg trygge på veien, spesielt hvis du velger dekk av høy kvalitet. Jeg vil anbefale å velge dekk fra Nokian Dekk, siden de er fra et område med ordentlige vintre og har verdens nordligste testanlegg for å sikre at de kontinuerlig kan teste og forbedre dekkene de produserer og selger. De lager piggdekk og piggfrie dekk i verdensklassede som fungerer godt under alle slags vinterforhold og sørger for at du kan holde deg trygg mens du kjører i under de mest ekstreme forholdene.

Jeg anbefaler å alltid å ha et kriseett med deg. Det inneholder noen grunnleggende ting for hverdag-kjøring og deretter noen ting du bør ta med deg hvis du skal ut på en lengre tur, spesielt i isolerte områder.

Noen av tingene du burde ha fmed deg for vanlig vinterkjøring:

-Isskraper

-Sand som kan brukes til å komme deg ut av isete steder

-Hansker

-Liten spade

-Snøkost

Hvis du skal ut på en lengre tur, kan du vurdere å legge til:

-Power bank, for å kunne lade telefonen

-Pledd, varm jakke, ordentlige vinterstøvler, vinterlue

-Ordentlig spade

Selvfølgelig trenger du dine vanlige sikkerhetsartikler:

-Førstehjelpsskrin

-Varselstriangel

-Startkabler

-Lommelykt

Hvis du følger trinnene ovenfor, bør du være trygg og klar for vinteren. Bare husk å bytte til vinterdekk før vinteren setter inn for fullt.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: Nokian Tyres