My Vinterdekk Blog
Ikke Bli En Fare For Andre Trafikanter
Ikke Bli En Fare For Andre Trafikanter

Ikke Bli En Fare For Andre Trafikanter

Hvis du ikke har ordentlige dekk på kjøretøyet ditt, kan du risikere sikkerheten til andre trafikanter. Dette kan være tilfelle både hvis du har for slitte dekk med for lav mønsterdybde, eller hvis du ikke har dekk som er tilpasset vinterforhold. De fleste farlige situasjonene har en tendens til å oppstå i løpet av vinteren. Med sommerdekk – eller enda verre med slitte sommerdekk – vil du ikke ha noe trekkraft på snødekte eller glatte vinterveier. Du kan ende opp med å skli ut av kontroll, noe som lett kan forårsake stor skade for alle på veien eller i kjøretøyet ditt.

Den viktigste forholdsregelen du kan ta er å utstyre bilen din med dekk og sørge for at du vedlikeholder dem. Husk å regelmessig sjekke at dekkene dine har tilstrekkelig mønsterdybde, at de er i god stand og at de er riktig oppblåst. Og om vinteren trenger du dekk som er godkjent for vinterbruk. De vil ha et symbol på dekkets sidevegg, som viser en fjelltopp med et snøfnuggsymbol inni. Hvis du sørger for at dekkene dine er i god stand, kan du unngå å bli en fare for andre i trafikken.

For mer info om vinterdekk, besøk: Nokian Tyres