My Vinterdekk Blog
Bruk Kun Vintergodkjente Dekk Om Vinteren
Bruk Kun Vintergodkjente Dekk Om Vinteren

Bruk Kun Vintergodkjente Dekk Om Vinteren

Vinterkjøring er utfordrende. For å kunne kjøre trygt i den harde vinterperioden, trenger du dekk som er designet med vinter i tankene. Dekk som er laget for å takle snø, slaps og is. Her vil et sommerdekk ikke kunne leve opp til forventningene. Sommerdekkene dine blir harde ettersom temperaturen faller og vil ikke kunne skape den nødvendige trekkraften som du må ha for å kunne kjøre trygt.

Vinterdekkene med pigger vil være ditt beste valg for god trekkraft i vintersesongen. Dette er gode dekk for alle vinterforhold, og de fungerer bra spesielt på is. Hvis du ikke har isete forhold om vinteren, kan piggfrie vinterdekk også være et godt alternativ.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: www.nokiantyres.no