My Vinterdekk Blog
Få Mer Ut Av Piggene Dine
Få Mer Ut Av Piggene Dine

Få Mer Ut Av Piggene Dine

Hvis du vil ha den beste trekkraften på snø og is, vil du kanskje velge de nye Nokian Hakkapeliitta 9-dekkene, med dobbel-pigg-teknologi for å sikre deg godt grep på isete og snødekte overflater. De vil gi deg god trekkraft både når du akselererer og når du bremser. De vil også stoppe deg fra å gli sidelengs i svinger.

Så hvis du ønsker det beste grepet i vintersesongen, er Nokian Hakkapeliitta 9 dekket for deg. De ulike piggene gir deg bedre grep under forskjellige forhold. Under de utfordrende forholdene trenger du et dekk av høy kvalitet for å holde deg trygg. De har også den laveste rullemotstanden, noe som vil spare deg mye penger på drivstoff, samt den høyeste kjørekomforten med den laveste dekkstøyen. De har alt du trenger fra et vinterdekk.

For mer informasjon om gode vinterdekk, besøk: nokiantyres.no