My Vinterdekk Blog
Gode Dekk Er Nødvendig For Sikkerheten
Gode Dekk Er Nødvendig For Sikkerheten

Gode Dekk Er Nødvendig For Sikkerheten

Hvis du tviler på hvor viktig dekk er, må du tenke om igjen. Hvis du ser på motorsport, vet du at det ofte er dekkene som svikter sjåførene, og gjør at de går glipp av en seier. Dekk er en av de viktigste delene av bilen din, og du kan bestemme ytelsen. For de utfordrende vintrene trenger du dekk av høy kvalitet som er godkjent for vinterbruk. Noen allværsdekk har også blitt godkjent og er inkludert i kategorien som vi kaller for vinterdekk.

Når det gjelder vinterdekk har du piggdekk og piggfrie dekk. De piggfrie dekkene blir ofte kalt for friksjonsdekk, siden de må bruke friksjonen mellom dekk og veioverflaten for å skape trekkraften som behøves. Piggdekkene bruker metallpiggene sine for å skape trekkraften. Det er selvsagt friksjon involvert her også, men siden de har piggene, kalles de bare for piggdekk. Velg en av disse tre typer med dekk når du velger vinterdekkene dine og du vil forbli sikker på kjøreturene dine.

For mer info om friksjonsdekk, besøk: https://nokiantyres.no/