My Vinterdekk Blog
Riktig Vintervedlikehold Av Dekkene Dine
Riktig Vintervedlikehold Av Dekkene Dine

Riktig Vintervedlikehold Av Dekkene Dine

Om vinteren er vedlikeholdet av dekkene enda viktigere. Du vil møte på mange utfordrende kjøreforhold om vinteren, så det er viktig at du sørger for at dekkene dine er i god stand.

For å sjekke dekkene dine må du sjekke dekkets visuelle utseende, for å se om det er synlige skader på dekkene, og hvis du har piggdekk, må du kontrollere at piggene ser bra ut og at de fleste fremdeles er der. Kontroller dekkstrykket, siden trykket vil gå ned når temperaturen faller. Kjøring med lavt dekktrykk kan få bilen til å fungere optimalt. I tillegg fører lavt dekktrykk til at kjøretøyet ditt bruker mer bensin.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/