My Vinterdekk Blog
Sjekk Dekkene Dine Regelmessig
Sjekk Dekkene Dine Regelmessig

Sjekk Dekkene Dine Regelmessig

Det finnes gode grunner til at du bør sjekke sommer- og vinterdekkene dine, hovedsakelig på grunn av sikkerhets- og kostnadsfaktorer. Det er lurt å foreta en visuell inspeksjon av dekkene dine jevnlig. Hvis det er synlige skader på dekkene dine, kjør innom et dekksenter og får dem reparert eller erstattet. Et annet sikkerhetselement å sjekke er mønsterdybden. Hvis den er under 4mm, må du kjøpe et nytt sett med dekk. Det er ikke trygt å kjøre med dekk som har en dybde på under 4 mm. I tillegg må du kontrollere dekktrykket. Lavt trykk kan være farlig å kjøre med, og både dekkslitasje og drivstoffkostnader øker med lavt trykk. Så hold dekkene i god stand.

For mer info om dekk, besøk: https://nokiantyres.no/