My Vinterdekk Blog
Sommerdekk Og Vinterdekk Har Begge Unike Egenskaper
Sommerdekk Og Vinterdekk Har Begge Unike Egenskaper

Sommerdekk Og Vinterdekk Har Begge Unike Egenskaper

Det er en grunn til at folk flest kjøper to sett med dekk for kjøretøyet sitt. Sommerdekk er designet for varmt vær og hovedsakelig tørre og våte asfaltveier. De er også designet for å håndtere tungt sommerregn og å unngå vannplanlegging. De er ikke designet for å håndtere kalde temperaturer eller isete og snødekte forhold.

Vinterdekk er designet for å håndtere kalde temperaturer og harde vinterforhold, som inkluderer snø, is og slush. De er ikke designet for å håndtere varme temperaturer. Sørg derfor for at du alltid har de riktige dekkene montert for de forholdene du vil oppleve når du kjører.

For mer informasjon om dekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/