My Vinterdekk Blog
Ikke Glem Å Vedlikeholde SUV-Dekkene Gjennom Hele Året
Ikke Glem Å Vedlikeholde SUV-Dekkene Gjennom Hele Året

Ikke Glem Å Vedlikeholde SUV-Dekkene Gjennom Hele Året

Både SUV sommerdekkene og SUV vinterdekkene dinemå tas vare på for å sikre at de leverer den beste ytelsen til SUVen din. Det er et par ting du må sjekke på dekkene dine med jevne mellomrom. Du må sørge for at du har tilstrekkelig mønsterdybde på dekkene dine. Dette kan enkelt kontrolleres med en mynt.

Gjør en visuell inspeksjon for å sjekke at det ikke er noen kutt eller rifter i dekkene. Når det gjelder SUV piggdekk, sjekk også at piggene ser ut til å være i god stand og at det er nok av dem. Dekktrykk er viktig å kontrollere siden det påvirker kjøreytelsen. Det har også negativ innvirkning på drivstoffeffektiviteten og dekkslitasjen, slik at det kan påvirke sikkerheten din så vel som økonomien din. Husk at dekktrykket faller ved lavere temperaturer og det da må fylles opp.

Hvis dekkene ser bra ut og mønsterdybden er god med tilstrekkelig lufttrykk, bør du være i god form for å kjøre trygt, uansett hvilket vær du møter på.

For mer informasjon om SUV-dekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/