My Vinterdekk Blog
Pass På At Vinterdekkene Dine Er Montert Før Vinteren Treffer Inn
Pass På At Vinterdekkene Dine Er Montert Før Vinteren Treffer Inn

Pass På At Vinterdekkene Dine Er Montert Før Vinteren Treffer Inn

Når det gjelder dekkskifte til vinterdekk på kjøretøyet ditt, er det viktig at du setter dem på før det kalde været eller snøen kommer. Begge har innvirkning på kjøreevnen din. Kaldt vær er nok for at sommerdekk yter dårligere enn vinterdekk siden gummien som sommerdekk er laget av blir hard, noe som reduserer friksjonen. For å unngå dette må du være sikker på at du skifter til vinterdekk i tide. Hvis du ikke rekker dekkskifte før temperaturen forandrer seg, kan det være at du må la bilen stå til været blir bedre.

Du vil ønske å sørge for at du har et sett med ordentlige, vintergodkjente dekk montert. Du kommer til å ha tre ulike typer å velge mellom, allværsdekk, piggdekk og piggfrie dekkene. Valget avhenger av de mest fremtredende værforholdene du opplever. Ikke så harde vintre har en tendens til å være perfekt for allværsdekk eller piggfrie dekk, og hvis du opplever veldig harde vintre, så er piggfrie dekk og piggdekk det beste alternativet. Mye is, så har piggdekk en tendens til å være det beste valget ditt.

For mer informasjon om vinterdekk, sjekk ut min nettside www.nokiantyres.no