My Vinterdekk Blog
Kjøp Dine Nye Vinterdekk I Vår Dekkbutikk
Kjøp Dine Nye Vinterdekk I Vår Dekkbutikk

Kjøp Dine Nye Vinterdekk I Vår Dekkbutikk

Den mest praktiske tiden til å kjøpe nye dekk er når du skifter dekk fra sommerdekk til vinterdekk eller omvendt. Siden du er i ferd med å skifte dekk, kan du også montere et nytt sett med dekk. Du bør alltid skifte dekk når slitedybden blir under 0,16 tommer eller 4 mm.

Det er alltid bedre å erstatte alle fire dekk samtidig for å sikre at bilen har samme grep på alle fire dekkene. Hvis du kun skifter ut to dekk, kan bilen være vanskelig å manøvrere. Dette er også grunnen til at dekkene skal roteres mellom for- og bakakslene hver sesong. Dette bør sørge for at slitasjen blir jevnere blant de fire dekkene, slik at du kan kjøpe fire nye dekk når de må byttes ut. Dekkbutikkene har vanligvis et stort utvalg av dekk, siden mange mennesker har en tendens til å kjøpe nye dekk når de skal skifte dekk.

Når du bruker to sett med dekk, sommerdekk og vinterdekk, trenger du ikke å kjøpe dekk like ofte siden de bare brukes et halvt år og den andre delen av året blir de bare lagret. Med tanke på dette, må du sørge for at du kjøper gode dekk som vil vare i lang tid, så vel som dekk som gjør reisene dine trygge når du kjører på vinterveier.

Utvalget av dekk er i dag svært stort, med mange merker som lager ulike typer dekk. Det kan være litt vanskelig å velge de beste dekkene for deg og kjøretøyet ditt. Det er lurt å lese dekkanmeldelser og dekktester for å sikre at du får et dekk med lav rullestyrke som påvirker kjøretøyets drivstoffeffektivitet. Hvis dekkene har høy rullestyrke, må du bruke mer drivstoff, noe som kan være kostbart. Sjekk også dekkstøy, siden det kan påvirke kjørekomforten din.

For mer info om det beste stedet å kjøpe vinterdekk, besøk: Nokian Tyres