My Vinterdekk Blog
Ikke Vent På Snestormen
Ikke Vent På Snestormen

Ikke Vent På Snestormen

I øyeblikket feirer en stor snøstorm gjennom bestemte områder i Nord-Amerika. Jeg synes det er viktig å ikke vente på en snøstorm før du installerer vinterdekk i bilen din. Hvis du bor i et område der du forventer å ha vanskelige vinterforhold i vintersesongen, og du trenger din bil på daglig basis, må du bytte dekkene. Og du må endre dem før det dårlige været nærmer seg.

Å få dekk endret til vinterdekk på dekkbutikken, når stormen allerede nærmer seg og nyhetsstasjoner snakker om det, kan være vanskelig. Så snart temperaturen faller under frysing, vil vinterdekkene være et sikrere alternativ. Når temperaturen faller under frysing, blir gummien i sommerdekkene vanskelig. Hardgummi er ufleksibel og kan ikke grave inn i de små hulrommene på overflaten for å skape godt grep, mens et vinterdekk bruker en annen gummiforbindelse. En sammensetning som er optimalisert for kalde temperaturer, slik at gummiet vil forbli mykt og fleksibelt for å skape trekk, til tross for lave temperaturer.

Uansett hvilken type kjøretøy du har, trenger du vinter godkjente dekk for å kunne gripe på isete, snødekte og slanke overflater. Mange som eier en SUV, glemmer at de vil trenge et sett med SUV vinterdekk for harde vinterforhold. Et sett med SUV sommerdekk vil ikke kunne komme deg fra et punkt til et annet trygt når forholdene er ekstreme. For å kunne styre kjøretøyet ditt trenger du vinterdekk.

Når du allerede har et sett med vinterdekk på bilen din, trenger du ikke å bekymre deg for de nærliggende snøstormene. Sannsynligvis vil det bli kaos i trafikken, men mange vil ikke være klar for det stormfulle været. Når du bytter dekk, husk å spre ordet for å få andre til vinterdekk også.For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/