My Vinterdekk Blog
Forsiktig Kjøring Er Alltid Bedre I Vintersesongen
Forsiktig Kjøring Er Alltid Bedre I Vintersesongen

Forsiktig Kjøring Er Alltid Bedre I Vintersesongen

Kjøreadferd er alltid viktig, spesielt i den utfordrende vintersesongen. Glatte overflater som snø og is gjør kjøring mye vanskeligere, så du må virkelig justere hastigheten og kjøre forsiktig. Aggressiv kjøring har en tendens til å være den verste, siden du må få tråkkene til dekkene for å få godt grep.

Det sier seg selv at du ikke bør kjøre hvis du har vinterforhold, og du har ikke vintergodkjente dekk på kjøretøyet ditt. Du er veldig sannsynlig å være i en ulykke hvis du prøver. Så vær så snill, ikke.

Noen land har gjort det obligatorisk å ha vinterdekkene montert hvis det er vintervær. Gjør det ulovlig å kjøre uten.

For mer informasjon om å spare dekkene dine og forbedre sikkerheten din, besøk: https://www.nokiantyres.no/dekk/personbiler/vinterdekk/