My Vinterdekk Blog
Hva du bør vurdere når du kjøper vinterdekk
Hva du bør vurdere når du kjøper vinterdekk

Hva du bør vurdere når du kjøper vinterdekk

vinterdekk

Familien vår har nettopp kjøpt en vakker rancheiendom i Montana. Jeg skjønner at jeg trengte å investere i vinterdekk av god kvalitet for å sikre familien min sikkerhet mens du kjører på snø og is. Det er spesielt viktig å ha god grep på veien, da Montana kan oppleve ganske store vindforhold, noe som gjør kjøreforholdene om vinteren enda mer utfordrende. Jeg bestemte meg for å investere i Nokian Hakkapeliitta R2 for vår familiebil. Etter å ha handlet rundt, fant jeg ut at disse piggfrie dekkene var akkurat det vi trengte å håndtere kjører på de isete og snødekte veiene i Montana om vinteren.

Grunnen til at jeg vurderte å kjøpe dedikerte vinterdekk var at jeg ikke ville gjøre noen kompromisser med familiens sikkerhet, og vi møter det dedikerte vinterdekk er viktige når du bor på et sted som Montana med ganske harde vintre. Vinterdekkene er spesielt laget med en gummiblanding som griper overflaten for å forbedre grepet på isen. Nokian Hakkapeliitta R2 er i stand til å håndtere snø, slask og kald temperatur uten problemer, mens du har den laveste dekkstøy og drivstofforbruk sammenlignet med lignende dekk. Årsaken til dette forbløffende grepet skyldes Dekkets «Cryo Crystals» -teknologi. Uten å bli teknisk, inneholder gummiforbindelsen i dekkene disse krystall lignende partiklene som er like grove som diamanter og dermed griper veien som pinner, ikke dårlig for et piggfritt dekk og en av hovedgrunnene til at jeg bestemte meg for ikke å kjøpe noen piggdekk Dette gir bedre grep og muligheten til å stoppe raskere på veien, selv med glatt is. Dette effektive grepet vil bli opprettholdt selv når dekket slites ned da disse partiklene har blitt spredt jevnt i hele forbindelsen for å legge til grepreservatet.

Jeg bestemte meg for å investere i dedikerte vinterdekk som jeg følte med Montana-vintrene, det var det beste valget, men jeg skjønner at det ikke er nødvendig for alle å kjøpe dedikerte vinterdekk. Det er mange godkvalitets alle-vær dekk og i mange deler av landet som kanskje til og med har vært det bedre alternativet. Men etter å ha installert dedikerte vinterdekk til den kalde årstiden, vil det maksimere slitebanenes levetid på sommer-, all-sesong- eller all-værsdekk som de ikke blir brukt hele året.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/