My Vinterdekk Blog
Når skal man kjøpe sommerdekk?
Når skal man kjøpe sommerdekk?

Når skal man kjøpe sommerdekk?

dekkene

Å ha god kvalitet sommerdekk er like viktig som å ha dedikert vinterdekk til vinteren. Du må sørge for at du har dekk som er utformet for å takle varmen til sommeren, samtidig som du gir beskyttelse mot vannplanlegging på grunn av sommerregner. Her i Miami, Florida er dette definitivt tilfelle, ekte konstant varme og fuktighet med sporadiske sommerdusjer. Det er viktig å ha et dedikert sommerdekk hvis du ønsker å få mest mulig ut av bilen din. Vi bestemte oss for å få Nokian zLline-dekkene. Etter å ha handlet rundt skjønte vi at dette var dekket for oss.

Nokian zLine dekkene er spesielt designet for å håndtere sommervarmen og til og med våte veier fra regn. De tilbyr en stabil, presis og rolig kjøretur ved å gi en perfekt følelse for veien. Den spesielle mykere gummiforbindelsen som brukes i sommerdekk gjør det mulig for dem å få mer grep på veien i både våte og tørre forhold. Dette er en viktig sikkerhetsfunksjon da regn er det som forårsaker de fleste trafikkulykker om sommeren. Nokians zLine-dekk har spesielle «swoop» -spor som forbedrer grepet deres for å forhindre vannplanlegging. Det har også hydrospor, som er dype diagonale spor som stabiliserer kjøringen, samtidig som det rydder vann fra kjøreflaten og dekkene derved beskytter mot farene ved akvaplaning. Dette er noe jeg satte pris på da min familie har sikkerhet først.

Jeg liker også kjøring med høye hastigheter og med disse dekkene som er spesielt formulert med Nokian Intelligent UHP Silica som slitebåndsforbindelse, noe som gjør styringen svært følsom selv ved høye hastigheter. Dette skyldes at denne nano-kiseldioxidforening gjør det mulig å sikre veien, mens bunnlaget av gummiforbindelsen forblir stivt for å redusere rullestyrken og varmegenerasjonen. Dette gir bedre drivstofføkonomi og mindre miljøskadelige utslipp.

Nokian zLine sommerdekk er designet for å få mest mulig ut av sommerdriften. Du kan være trygg på at du har optimal håndtering på både tørre og våte overflater. Ingenting annet enn sommerdekk kan garantere den beste ytelsen for sommersesongen. Dedikerte sommerdekk kan motstå varme og kan ganske enkelt bevege seg gjennom støv, våt overflate og lere. Hvis du bor i et område med varme somre, er det beste alternativet å investere i dedikerte sommerdekk.

For mer informasjon om sommerdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/