My Vinterdekk Blog
Nyt Sommeren Med Gode Sommerdekk
Nyt Sommeren Med Gode Sommerdekk

Nyt Sommeren Med Gode Sommerdekk

sommerdekk

Hvis du har sommerdekk på kjøretøyet om sommeren i stedet for allværsdekk, har du de mest optimale dekkene for sesongen. Sommerdekk utfører bedre enn et kompromissdekk på solrike og regnfulle sommerdager. Allværsdekkene er designet for å takle et større temperaturområde, mens sommerdekkene er designet for bruk kun i den varme årstiden, og kan derfor optimaliseres for den aktuelle sesongen. Det er derfor de utmerker seg i sommerforholdene.

Sommerdekk er også optimalisert for å håndtere sommer regn og våte veier med utmerket kontroll. Dype riller kan presse mer vann bort fra overflaten for å forhindre vannplanlegging. Dekkinnovasjoner som Hydro Grooves bidrar effektivt til å forhindre vannplanlegging ved å lagre vann og dirigere den inn i langsgående spor. Polerte spor gjør at vannet strømmer lettere og raskere, slik at mer vann kan bevege seg vekk fra overflaten for å holde kontakten mellom dekkene og vegflaten, slik at du ikke mister kontrollen over kjøretøyet og forblir trygt.

Om sommeren kan en plutselig tordenvær raskt sette din sikkerhet i fare og forårsake vannplanlegging ettersom veioverflaten begynner å fylle vann. Evne til å unngå vannplaning med gode dekk som har nok slitedybde, forbedrer sikkerheten din drastisk. God våt grep og evne til å forbli i kontroll, selv i våt tilstand og godt vått grep sikrer at du har kort bremselengde for å unngå ulykker.

Den gode kjøreopplevelsen betyr at du har stabil håndtering og logisk styring med utmerket grep i både våte og tørre forhold, og du har full kontroll mens du tar kurver og hjørner. Du vil være i stand til å manøvrere kjøretøyet selv ved høye hastigheter uten risiko for å miste kontrollen; alt dette krever at du har høykvalitets dekk på bilen din. Dekk av høy kvalitet har gode kjøregenskaper kombinert med lav rullestyrke og dermed lavt drivstofforbruk.

For mer informasjon om gode sommerdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/