My Vinterdekk Blog
Lastebiler og varebiler
Lastebiler og varebiler

Lastebiler og varebiler

sommerdekk

Hvis du har en varebil eller en lastebil, må du sørge for at du kjøper dekk som er kompatible og klarer å håndtere de høyere belastningene du kan transportere. Når du velger lettelastbilsdekk, må du sørge for å velge et dekk som er bra for enten lettere last eller personbefordring eller for tyngre laster som brukes av transport eller lastebiler. Noen premievogner har aramid-forsterkede sidevegger for å gjøre dem mer holdbare for å sikre mindre nedetid, selv om du treffer en kant eller skarpe steiner.

Nokian Dekk har to dekk for dette segmentet på det sentrale Europan-markedet, en er Nokian cLine Van eller Nokian cLine Cargo. De har begge aramidforsterkede sidevegger, gode våte grep og aquaplaning egenskaper, mens de har lav slitasje. Nokian Hakka C2 van dekk er utviklet for de nordiske forholdene der somre kan være utfordrende. Nokian Dekk er godt kjent for å produsere dekk for utfordrende forhold hvor sikkerhet og holdbarhet er av stor betydning, og hvor du vil unngå nedetid, da produktivitet er nøkkelen til ytelsen. Billigere dekk pleier å være mye dyrere på grunn av at nedetid blir svært kostbart, så du må sørge for at kjøretøyene dine kan operere med lange service timer.

Nokian Dekk produserer dekk som har lav rullestyrke og lav slitasje, slik at de varer lenger og forbruker mindre drivstoff når du kjører. Nokian Dekk har lang historie med å levere dekk til tunge lastebiler, og var det første selskapet å introdusere vinterdekk tilbake på 1930-tallet. Så de vet hvilke vanskelige forhold som er.

Når du har tung last, er det viktig at du kontrollerer trykket slik at du har det anbefalte trykket i dekkene. Lavt dekktrykk kan skade dekkene, og det vil også føre til at forbrukeren får mer drivstoff, noe som kan være svært kostbart i det lange løp. Så dette bør kontrolleres jevnlig, og siden utetemperaturen påvirker trykket, er det viktig å også sjekke når du har store svingninger i temperaturen.

Å ha god kontroll og stabilitet i et svært slitesterkt dekk, som også har veldig godt vått grep, bør sørge for at du har god produktivitet i din bedrift hvis du sørger for å opprettholde dekkene i løpet av levetiden.

For mer informasjon om lastebiler og varebiler, besøk: Nokian Tyres