My Vinterdekk Blog
Når vinteren kommer, kan det være på tide å kjøpe nye vinterdekk
Når vinteren kommer, kan det være på tide å kjøpe nye vinterdekk

Når vinteren kommer, kan det være på tide å kjøpe nye vinterdekk

vinterdekk

Når det gjelder vinterdekk, er Nokian Tyres det mest kjente vinterdekkmerket. Nokian Hakkapeliitta-serien deres er på topp når det gjelder vinterdekk. Du har både piggede Nokian Hakkapeliitta og piggfrie. Så hvis du vil ha et solid vinterdekk, må du bestemme om du vil ha piggdekk eller piggfrie dekk, begge deler vil gi deg utmerket grep og kontroll om vinteren, selv når du står overfor de mest utfordrende forhold.

Du har Nokian Hakkapeliitta 8 og Nokian Hakkapeliitta 9, der sistnevnte har verdens første patenterte dobbeltpigg teknologi, som gir utmerket sidegrep når du passerer og i kurver. De har begge lyktes ekstremt godt med magasinetester over hele verden og er gode dekk når du ikke vil gå på akkord med sikkerhet og ha det perfekte grepet. Dette er det perfekte vinterdekket når du står overfor mange isete veier og vil sørge for at du har best mulig grep. Du må respektere forskriften som gjelder piggdekk. Du må sørge for at de er tillatt i landet ditt, og når det gjelder den tidligste datoen, kan du bruke dem og den siste dagen du fremdeles kan ha dem på.

Hvis du bestemmer deg for at piggfrie dekk er bedre dekk for deg, har du Nokian Hakkapeliitta R3, som gir deg utmerket vintergrep uten piggene. Dette gir deg litt mer fleksibilitet hvis du planlegger å krysse landegrenser eller bo i et land der de ikke tillater piggdekk. De bruker sipe og flerfasetterte snøklør mellom skulderen og blokkene. De har også biobaserte kryo-krystallgreppartikler for å skape slitasje og dermed forbedre grepet på is. Så uavhengig av vinterveiens overflate, vil disse dekkene gi deg godt grep på både snø og is med stor kjørekomfort.

For elbiler og SUVer må du sørge for at dekkene er beregnet på dem. Nokian Hakkapeliitta 9 fungerer bra med elbiler, og for SUVer må du gå for Nokian Hakkapeliitta 9 SUV som også fungerer for bensin, elektriske eller hybrid SUVer eller deretter Nokian Hakkapeliitta 8 SUV. Når det gjelder piggfrie dekk til SUV-er som også støtter elektrisk eller hybrid, har du Nokian Hakkapeliitta R3-SUV.

For mer informasjon om Nokian Hakkapeliitta vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/