My Vinterdekk Blog
Intensiv forskning og utvikling hjelper med å forbedre dekkene
Intensiv forskning og utvikling hjelper med å forbedre dekkene

Intensiv forskning og utvikling hjelper med å forbedre dekkene

vinterdekk

Omfattende forskning og utvikling hjelper alle til å sikre at biler er tryggere når de kjører på veiene. De billigere dekkene vil etter hvert kopiere mye av forbedringene som oppnås gjennom det omfattende, og at premium dekkutviklerne gjør kontinuerlig testing. Det er gjennom kontinuerlig testing og gjennomføring av forbedringer at du kan utvikle et forbedret produkt. Dekk har blitt mye tryggere de siste tiårene, og det ville ikke være mulig uten det omfattende arbeidet som er gjort av de engasjerte selskapene.

Hvis du vil være sikker på at du er i forkant når det kommer til de beste og sikreste dekkene, må du få dekk fra selskaper som foretar den testingen og utviklingen som trengs. Testingen sikrer at du har god kontroll og stabilitet når du kjører, at du har stort grep på våte og tørre overflater i tillegg til at du velger vinterdekk som de vil prestere godt under vinterforhold. Vinterdekk har gått fra bare piggdekk til nå også utmerkede piggfrie dekk gjennom grundig utvikling. De piggfrie dekkene fungerer nesten like bra som piggdekkene om vinteren.

Dekkprodusentene som hovedsakelig er avhengige av å kopiere andre selskapers produkter, vil ikke kunne testa dem omfattende for å se om sluttproduktet er like bra. Når det gjelder slike kritiske produkter som gir sikkerhet for deg og din familie, er det ikke verdt å risikere å ha dårligere sikkerhetsytelse kontra dekk av høy kvalitet. Du vil være sikker på at du kjøper dekkene som gir deg best grep og kontroll under alle forhold, i tillegg til optimal sikkerhetsrekord.

Å testa dekk i et bredt spekter av forskjellige forhold er kostbart og tidkrevende. Det innebærer også flere testanlegg, slik at du kan testa både sommer- og vinterforhold, slik at de kan gi dekk som oppfører seg optimalt gjennom året. Gummiblandingene er også optimalisert når det gjelder mykhet og slitestyrke, slik at de vil vare lenger. Lav rullemotstand er noe de prøver å oppnå da dette er knyttet til både slitasje og drivstofforbruk. Heldigvis vil de store selskapene fortsette å investere i å stadig forbedre dekkene slik at du kan være trygg på veiene mens vi kjører.

For mer informasjon om et godt utvalg av høykvalitets dekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/